Fotografie

Fotografie is meer dan een medium voor het communiceren van ideeën en beelden. Voor mij is het een creatieve kunst. Fotografie is een bezigheid waar ik me helemaal in kan ‘verliezen’; een meer-dan-liefhebberij waarin kwaliteit, creativiteit, kunst, techniek en vrijheid heel dicht bij elkaar liggen.

Een woordenboek (Webster’s Revised Unabridged Dictionary,© 1996, 1998 MICRA, Inc, om precies te zijn) omschrijft het als volgt:

“Photography is the science which relates to the action of light on sensitive bodies in the production of pictures, the fixation of images, and the like. And: The art or process of producing pictures by this action of light.”

Wat mij ook aanspreekt:

“A photograph is a secret about a secret. The more it tells you the less you know.” – Diane  Arbus

Wanneer ik fotografeer:

I am trying to paint the colours of the wind

Fotografie

Wat ik voor u kan betekenen met mijn fotografie:

bedrijfsfotografie – met veel plezier maak ik stijlvolle portretten van uw medewerkers, of uw teams, op uw locatie;

evenementenfotografie – laat uw bedrijfsevenement, afdelingsbijeenkomst of bedrijfsfeest vakkundig en in reportage stijl vastleggen. Maar elke familiebijeenkomst of bijvoorbeeld uw 25-jarig huwelijksfeest fotografeer ik op professionele wijze voor u;

familie- en groepsportretten – er is niets leuker dan een fraai familie portret aan de muur in uw woonkamer;

Love- en verlovingsshoot – in aanloop naar de trouwerij verzorg ik met veel plezier een portretsessie van jullie beiden.

Portretten

Aandacht en interesse voor de mens voor de camera is het belangrijkste wat er is. En dat is terug te zien in de resultaten. Ontspannen en altijd passend bij het doel van de gemaakte beelden en waar ze voor gebruikt gaan worden.

Bedrijf

Gebruik uw portretten bijvoorbeeld voor het jaarverslag van uw bedrijf. Of voor de website van uw organisatie, advertenties, posters en brochures. Portretten maken van uw medewerkers, of uw teams, in en aan het werk, groepsfoto’s die groot afgedrukt in uw bedrijf kunnen hangen.

Privé

Maar natuurlijk ook privéportretten. Fraaie portretten van uw kinderen voor aan de muur, familiefoto’s tijdens een familiedag of een complete love- of verlovingsshoot behoren tot de mogelijkheden. De locatie is altijd bespreekbaar, overal in Nederland of zelfs daarbuiten.

Dit alles met alle aandacht voor uw wensen tegen aantrekkelijke tarieven, vakkundig en op locatie uitgevoerd,  en altijd volgens de laatste technieken.

Wilt u ook een professionele fotoshoot? Neem vrijblijvend contact op en laat u informeren over de vele mogelijkheden.

Voorbeelden

Hieronder treft u enkele voorbeelden aan van portretten die ik het afgelopen jaar heb kunnen maken:

Lineke
Lineke
Lineke
Lineke
Lineke
zelfportret
special kids
special kids
special kids
special kids
special kids
special kids
special kids
special kids
special kids
special kids
special kids
special kids
Fuji Pro 160C
Kodak BW400CN
2014
Just be a little light
in this dark world