De fotograaf

 

de fotograaf

Hallo,

Mijn naam is Marco Batenburg, ik ben freelance fotograaf in Nunspeet en denbaat.nl is mijn eenmansbedrijf. Fotografie heeft vrijwel altijd een grote rol gespeeld in mijn leven en sinds de digitale camera werd geïntroduceerd lijkt het soms of deze aan mijn handen is vast gelijmd.

Portretten

Inmiddels heb ik door de jaren heen, veel ervaring opgedaan met het fotograferen van mensen in allerlei situaties. Met veel plezier maak ik een professioneel portret van u. Bijvoorbeeld voor uw website of voor uw nieuwe brochure. Ook kan ik uw portret verzorgen voor uw CV.

Verder verzorg ik graag het fotograferen van uw bedrijfsevenement. Workshops, afdeling bijeenkomsten, clinics. Laat het professioneel vastleggen en gebruik bijvoorbeeld de beelden voor uw jaarverslag.

Nunspeet, Gelderland

Het fotograferen doe ik vrijwel altijd op locatie. Ik gebruik hierbij professionele apparatuur (Canon) gecombineerd met de fijnste objectieven en lichtgewicht flits apparatuur.

Desgewenst kan ik uw portret ook maken in mijn huiskamer studio. Klein, maar voorzien van alle gemakken en het mooiste licht uit de studioflitsers van Broncolor.

Ik werk vanuit Nunspeet, Gelderland. Opdrachten voer ik uit in heel Nederland.

Fotografie

Ik fotografeer met veel plezier uw:

  • stijlvolle portret op (bedrijfs)locatie,
  • evenement, afdelingsbijeenkomst of bedrijfsfeest
  • love- en verlovingshoots
  • familiebijeenkomst of lustrumfeest
  • familie portret
  • team portret

Contact

Heeft u een professioneel fotograaf nodig? Of wilt u een foto vakkundig afgedrukt hebben? Neem dan gerust contact op.

Salvador Dali (soort van)