Some black and whites

De site lag er een poosje uit… Een van de plugins die ik gebruik binnen WordPress bleek de boosdoener te zijn.

Ik ben van plan om een project te starten waarbij ik elke dag een foto op m’n blog zet. Elke dag een foto is een lastig project, maar wil ik graag doen om nieuwe dingen te leren zien en creatief bezig te blijven. En als je goed om je heen kijkt dan zijn er zoveel interessante dingen die er om schreeuwen om vastgelegd te worden. Het wordt een reis voor mezelf en van mezelf. Zonder voorop gesteld einde, zonder rode draad, zonder opdracht, gewoon elke dag fotograferen en een beeld wat me aanspreekt uploaden.

Onderstaande beelden zijn een voorbeeld hiervan. Gewoon dingen die ik ben tegengekomen…

Raindrops

 

Sunshine and steps

 

Walking away

 

Tired

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.