Modellen fotografie

AFV-Bonnie-55

Deze clubavond van onze fotoclub zou een memorabele worden. Er waren 4 modellen uitgenodigd, 2 visagistes, er waren 2 studio’s ingericht en 15 fotografen hadden zich opgegeven en stonden te trappelen om aan het werk te gaan met de modellen. Om ze te fotograferen…

Er was een strak schema opgesteld om iedereen ruim de gelegenheid te geven zijn of haar model te fotograferen, de lichten in te stellen en verschillende posities uit te proberen. Er zijn leden die al eerder met modellen hadden gewerkt en die konden hun kennis overdragen aan diegenen die voor het eerst een model voor de lens kregen.

De modellen waren erg enthousiast en hadden duidelijk plezier in hun werk. Ook waren ze erg geduldig met de minder ervaren fotografen. Het was duidelijk dat alle fotografen ruim de gelegenheid hebben gekregen om een aantal  mooie beelden te maken. Deze avond is er genoeg materiaal om meerdere portfolios aan te vullen met fraai materiaal.

Dank aan de modellen Evita, Bonnie, Diana en Maaike, de uiterst professionele visagistes van Grimestudio Maison Jacques, Bas Boersma die deze avond heeft georganiseerd en natuurlijk de leden die met elkaar hebben gezorgd voor een geweldige avond.

Thanks.

[svgallery name=”AFV-Bonnie” link=”Ga hier naar de fotoserie.”]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.