Creadi Script – nr 6

6-MarcoBatenburg-Pinguin

Nummer 6 uit de serie opdrachten van Crea Adi en over de reis van mijn onderbenen en fake All Stars. 🙂

Deez’ maal moesten de we laatst gefotografeerde deur verlaten, gaan wandelen en een dier fotograferen. Zucht. Ik heb de deur verlaten en ik heb gewandeld, maar ik ben geen dier tegengekomen wat ik wilde fotograferen. En geen haar op mijn toch al haarloze hoofd die er aan denkt om een hond met z’n baasje te fotograferen. Katten die buiten rondlopen hebben schijnbaar een hekel aan me, want ze rennen snel weg als ik naar ze toe kom. Vogels zitten vaker in hoge bomen en die zie je dan niet op de foto. What to do?

Vliegen, hommels, een slak, Noodles… Blèèh. Flauw, geen zin in, saai, boring!

Pinguin! Ik heb een pinguin ergens in een krat met speelgoeddieren. Koel. Even wachten tot de zon precies goed staat in het trappenhuis in mijn flat en dan: hee presto.Om preciezer te zijn is dit de beeltenis van Skipper, de leider van de pinguins uit de films van Madagascar.

Wat, een pinguin is ook een dier!

🙂

Ga voor de rest van de inzenders naar de speciaal hiervoor ingerichte weblog van Crea Adi. Go! Klik!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.