Vakprints

Geen enkele foto zegt meer dan vakkundig afgedrukt beeld op de fraaiste papieren. Sprankelende en kleurrijke foto’s of juist indringende zwart/wit foto’s. Eenmaal afgedrukt op kwalitatief hoogwaardig papier heeft u een kunstwerk in handen waar u nog lang van kunt genieten.

epson3800

epson3800

Het professioneel  afdrukken van foto’s doe ik op de inmiddels beroemd geworden Epson Stylus Pro 3800 en maak daarbij gebruik van de fijnste papieren van Tecco, Inova, Ilford en Epson. De Ultrachrome K3 inkten van de Epson 3800 doen de kleuren sprankelen en maken de zwarten dieper. De meest gebruikte papiersoorten zijn zijn Luster (soort zijdemat), Glossy, Baryt Glossy en Fine Art Rag. Vooral de laatste (100% katoen) geeft een heel fraai resultaat met zwart wit beelden. Al deze papiersoorten zijn in alle formaten te verkrijgen. Tot en met A2 kan ik uw afdrukken vaak dezelfde dag klaar hebben.

Wat ik voor u kan betekenen als foto vakprinter

  • U bent niet tevreden over de geleverde kwaliteit van uw afdrukcentrale;
  • U wilt graag een mooie vakprint hebben van uw dierbare foto’s;
  • U wilt een foto in groot formaat voor de vergaderzaal in uw bedrijf hebben en zoekt een vakkundige printer;
  • U heeft (oude) foto’s die u opnieuw wilt laten afdrukken volgens de laatste technieken;
  • U wilt als vereniging of bedrijf de groepsfoto in een groter formaat en ingelijst kado geven aan uw leden of medewerkers

Dit alles tegen aantrekkelijke tarieven, vakkundig uitgevoerd, met alle aandacht voor uw wensen en altijd volgens de laatste technieken.

Richtprijzen vakprints

  • A4 – € 2,25
  • A3 – € 5,25
  • A2 – € 10,50
Prijzen zijn per stuk, exclusief de BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

Lid van een Amateur Fotografen vereniging? Grotere aantallen nodig? Neem vrijblijvend contact op en laat u informeren over de vele mogelijkheden.

Bestanden aanleveren

Omdat foto-bestanden vaak groter zijn dan 10 MB en veel email hosters die niet willen verzenden, hebben we hieronder de mogelijkheid om bestanden tot 2 GB (!) te verzenden. Gebruik de onderstaande link, voeg de bestanden toe, vul uw emailadres in en eventueel een berichtje en klik op ‘transfer’. Thats all.

WeTransfer-Button3-White