typical

Aan de vooravond van een nieuwe fotoshoot (met een stel hoogbejaarde dames – don’t ask…), nog even het materiaal testen en wat zelfportretten maken. Bijna het leukste wat ik kan doen in de fotografie. Hoedje op, gekke bek en hopen dat er iemand is die er om in de lach kan schieten. 😉

De beelden zijn gemaakt met Grandma, de 1DsII en Fat Lady, de 35mm 1.4. Iso 100, F5.6 en 1/125 ste seconde. En natuurlijk komt het licht van de mooiste flitsers, de Broncolor Impact 41 en het geheel wordt getriggerd door Pocket Wizards Plus II. Gewoon een flitskop recht van voren door een 60 inch witte paraplu. Kzou nog eens die enorme 85 inch reflectie parabool plu van Westcott uit willen proberen. Lijkt me helemaal te gek.

Enjoy.

hoedje

 

Zoenuh!

 

Nieuwe camera

Dit lijkt een beetje op de presentatie van een nieuwe camera van Canon. Niets is minder waar. De camera in mijn hand is een 300x, een analoge camera die ik nog geregeld gebruik. 🙂 Deze foto heb ik gemaakt omdat er zoveel rumoer is in cameraland. Nieuwe camera’s worden gelanceerd terwijl producties stagneren door ondergelopen of verwoeste fabrieken. Er zijn geruchten over lang verwachte en gewenste camera’s en crisis of niet, er wordt nog steeds flink geshopt om de nieuwste materialen in huis te kunnen hebben.

Bijna Elke Dag Een Foto: BEDEF 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.